НОВИНИ

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

РУБРИКАТОР

Житель села на Тальнівщині загадково помер після спілкування із поліцейськими

29.03.2023

16 березня у Тальному на Черкащині стався кричущий випадок. Тальнівські поліцейські затримали жителя Глибочка Василя Лебідя. Після «бесіди» із представниками правоохоронних органів чоловіка відпустили з відділку, а згодом він помер.Очевидці бачили чоловіка, який покинув поліцейський відділок, у напівпритомному стані. Поблизу зупинки навпроти поліції він просив у перехожих мобільний телефон, щоб зателефонувати знайомому. Той і привіз Василя Лебідя додому, де він згодом помер. За словами небайдужих громадян (прізвище з огляду на безпеку очевидці попросили не називати, – ред), вони бачили, що під час затримання, поліцейські застосовували до Лебідя фізичну силу.

Уже 18 березня померлого направили до моргу в Умань для проведення судово-медичної експертизи. Тіло, чомусь, повернули лише 21 березня. Тальнівчани подейкують, що після цього резонансного випадку, діючого керівника поліції у Тальному Максима Донця, усунули від обов’язків.

Редакція «Нового Дзвону» звернулася за коментарем до тимчасово виконуючої обов’язків начальника Тальнівської поліції Мар’яни Коберник. За її словами, справу розглядає не місцевий відділ поліції і вона рекомендувала звернутися із запитом до відділу комунікації ГУНП у Черкаській області.

Нині наші журналісти готують офіційний запит до Черкаського управління Національної поліції і чекатимуть на відповідь. Надалі про розвиток цієї резонансної справи ми будемо інформувати читачів.

Також ми запитали у директора Тальнівської багатопрофільної лікарні Олега Солодька чи був у їхньому закладі такий пацієнт:

– До нас пацієнт із таким прізвищем не поступав, і, на жаль, ніякої інформації я вам надати з цього приводу не можу, – зазначив Олег Володимирович.

Ярослав КАРПОВІЦЬКИЙ

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"