НОВИНИ

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

РУБРИКАТОР

Жорстоке вбивство на Тернопільщині: у справі несподіваний поворот подій

06.07.2017

Жителі села Вишнівець Тернопільської області просять відсторонити представників тернопільської поліції від розслідування вбивства 17-річної випускниці Ірини Мукоїди.

Таке прохання під час засідання обласної ради в середу, 5 червня, виголосила мати головного підозрюваного у вбивстві Наталія Жук, передає “Терноград”.

Вона попросила відсторонити начальника ГУНП в Тернопільській області Олександра Богомола і представників тернопільської поліції від розслідування цієї справи, адже звинувачує їх у хабарництві й недобросовісній роботі.

“Вони приїхали, викрали дитину о 12 годині без всякого відома. Вони мордували його до 7 години вечора. Дитина була під наркотичною дією”, – звернулася жінка.

За її словами, під час розслідування представники правоохоронних органів працювали безвідповідально, застосовували фізичне насильство щодо членів родини можливого вбивці дівчини.

“Люди, не вірте. Вони взяли хабар… Дитина була на Дні молоді, купа свідків. І на цих свідків вони чинять тиск, лякають”, – заявила жінка.

Під час сесії сам Богомол зазначив, що версії про джипи та згвалтування, про понівечене голе тіло, які поширюються засобам масової інформації, не підтвердилися.

“Є відео з реєстратора, на якому видно, що тіло лежало на узбіччі ще за годину до того, як свідок побачив позашляховик. Люди, які йшли, на дитину просто не звернули уваги”, – зазначив Богомол.

Також він розповів про те, як представники поліції вийшли на головного підозрюваного, яким виявився 16-річний підліток.

“Чотири дні ми перевіряли усі докази на причетність шістнадцятирічного хлопчини до вчинення цього злочину. Не вірили собі, а тому разів 10 перевіряли цю версію. Ми маємо достатньо доказів, свідків та очевидців. Наразі тривають експертизи ДНК і уже скоро будуть її результати, які спростують чи підтвердять причетність підозрюваного до злочину”, – зазначив він.

Це викликало немилість серед селян. Вони зустріли ці слова вигуками “Брехня”.

Як повідомляв “Обозреватель”, у вбивстві 17-річної Ірини Мукоїди із села Вишнівець Тернопільської області односельці запідозрили місцевих мажорів.

З вимогою провести відкрите розслідування вбивства 17-річної випускниці Ірини Мукоїди жителі села Вишнівець Тернопільської області перекрили міжнародну трасу М-19 “Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече – державний кордон із Румунією”.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"