НОВИНИ

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024

15.03.2024

14.03.2024

13.03.2024

11.03.2024

РУБРИКАТОР

Війська рф авіаударом знищили поліцейську станцію в Красногорівці, але поліція лишається в місті (відео)

28.09.2022

Російські війська поцілили в розташування правоохоронців двома ракетами. Співробітників врятувала перезмінка – в момент вибуху вони перебували поза межами будівлі. Окупаційна армія рф позбавила поліцейських місця дислокації, проте вони залишилися в Красногорівці та продовжують документувати воєнні злочини рф, вивозити поранених і доставляти жителям гуманітарну допомогу.Серед тих, хто відсвяткував другий день народження, – оперуповноважений управління карного розшуку ГУНП в Донецькій області Максим Лівша. Разом із працівниками відділу поліції №2 (м. Курахове) він постійно обслуговує Красногорівку.

«З 2014 року ми несли на станції цілодобову службу. Реагували на всі звернення, виїжджали на всі виклики, на обстріли, допомагали людям. Було важко, але тут я сформувався як особистість, це особливе для мене і моїх колег місце», – розповідає розшуковець.

Будівлю було обладнано для роботи в режимі 24 на 7. Тут розташовувалися службові кабінети, кухня, кімната відпочинку, де ночували.

Внаслідок влучання ракет частину споруди було знищено вщент, решту серйозно пошкодило вибухом. «Наш екіпаж саме готувався заступити на добове чергування, ми зміняли колег і трохи «не встигли» під удар», – згадує цей день оперативник.

Рашисти щодня б’ють по Красногорівці. Максим Лівша повертається на руїни станції, щоб набратися сил для тяжкої роботи та наближати перемогу. Вцілілу стіну досі прикрашають дитячі малюнки про Україну.

«Ми знайдемо та спитаємо за це у всіх, хто це зробив, хто обстрілює житлові будинки, об’єкти життєзабезпечення, вбиває цивільних мешканців – наш народ», – стверджує поліцейський.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"