НОВИНИ

16.05.2024

15.05.2024

14.05.2024

10.05.2024

09.05.2024

08.05.2024

07.05.2024

РУБРИКАТОР

Вдова убитого поліцейськими мешканця Кривого Озера боїться помсти

13.02.2017

Дружина та мати загиблого Цукермана через своїх представників клопочуть аби всіх підозрюваних узяли під варту. Прокуратура закликає суд пришвидшити розгляд справи.
Вдова Алла Цукерман у суді. Фото:скрін відео
Вдова Алла Цукерман у суді. Фото:скрін відео

На Миколаївщині у п’ятницю, 10 лютого, відбулося перше засідання у справі чотирьох поліцейських, яких підозрюють у вбивстві жителя Кривого Озера Олександра Цукермана. Про це йдеться в сюжеті ТСН, інформують Патріоти України.

Як відомо, чоловіка знайшли мертвим біля власного подвір’я 24 серпня 2016 року. Перед цим до нього приїздили за викликом правоохоронці, і вдягнувши на нетверезого чоловіка кайданки, один із них вистрелив у затриманого впритул. Сьогодні в суді їм зачитали обвинувальний акт. Ключових свідків допитуватимуть на наступному засіданні через місяць.

Підозрюваний Денис Ляхвацький визнав свою провину. Троє його напарників, які наразі під підпискою про невиїзд, прийшли в суд самостійно.

“Я не хотів. Якби я хотів його вбити, я би вистрелив з табельного пістолету в голову. Тоді було б спеціально”, – розповідає Ляхвацький.

Дружина та мати загиблого Цукермана через своїх представників клопочуть аби всіх підозрюваних узяли під варту. “Я сама з дітьми вдома. Я боюся знаходитися. В мене і вдень ворота закриті, і вночі. Я не можу спати, тому що я боюся, бо вони на волі”, – заявила Алла Цукерман.

Своєю чергою, прокуратура наполягає на розгляді справи за суттю, адже необхідні докази винуватості доправили до суду.

Наразі мешканці Кривого Озера за ці півроку оцінюють роботу поліції по-різному. Наприклад, у населеному пункті стало менше людей напідпитку, а ставлення до поліція кращим. Інші ж переконують, що поліцейські просто їздять Кривим Озером без необхідності.

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"