НОВИНИ

30.04.2024

29.04.2024

26.04.2024

25.04.2024

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

РУБРИКАТОР

В Одесі поліцейський “нокаутував” чоловіка під час суперечки щодо оформлення протоколу (відео)

14.08.2023

Патрульного, який вдарив чоловіка, відсторонено від виконання службових обов’язків.

У соціальних мережах з’явилося відео, на якому знято конфлікт на вулиці між невідомим та трьома патрульними. Поліцейські спочатку відмовили людині у проханні ознайомитися з протоколом, а потім один із них “нокаутував” чоловіка, інформує УНІАН.

Відео викликало резонанс у соціальних мережах.

У прес-службі поліції відреагували на інцидент, що, як виявилося, стався 1 серпня, і почали виправдовувати співробітника поліції, який вдарив чоловіка.

“Під час розмови та підготовки справи про адміністративне правопорушення громадянин почав нецензурно висловлюватися на адресу поліцейських, а також навмисно пошкодив бланк адмінпротоколу та постійно виявляв агресію”, – йдеться у повідомленні.

Поліція стверджує, що поки правоохоронці проводжали чоловіка у відділення поліції, було оголошено повітряну тривогу.

“Дорогою, громадян поводився агресивно, провокував поліцейських та висловлювався нецензурною лайкою, за що був попереджений патрульними про припинення правопорушення. Під час конфлікту один з поліцейських неодноразово попереджав громадянина про припинення порушення, а згодом застосував фізичну силу”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік від шпиталізації, за словами представників поліції, відмовився. Призначено службове розслідування. Копа, який вдарив чоловіка, відсторонили від роботи. При цьому двоє його колег, які спостерігали за тим, що відбувається, і не втручалися, поки залишаються на службі.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"