НОВИНИ

18.04.2024

17.04.2024

16.04.2024

15.04.2024

12.04.2024

11.04.2024

10.04.2024

09.04.2024

08.04.2024

РУБРИКАТОР

В Інтернет виклали запис, як головна слідча Львівщини дає вказівку погоджувати з нею внесення даних до ЄРДР

04.12.2019

Керівник слідства Львівської області, яку два місяці тому призначили на цю посаду, Наталія Харченко під час колегії МВС дає незаконні вказівки щодо НЕ внесення окремих відомостей в Єдиний реєстр досудових розслідувань (ЄРДР).

Відповідний аудіозапис оприлюднили на сторінці «Варта 1» у фейсбуці.

Такі вимоги можуть призвести до укриття злочинів заради покращення статистики та показників роботи з метою створення у керівництва видимості «успішної діяльності».

«Запам’ятайте усі. Від завтра все внесення в ЄРДР, починаючи від 125-ї (ст. 125 ККУ – Умисне легке тілесне ушкодження, – ред.), закінчуючи трупом чи природньою смертю,  – виключно за моїм погодженням. Всі почули? Щоб завтра не було, що хтось не почув. Все, що ви будете вносити в ЄРДР, все погоджуєте зі мною. Не може бути така негативна картина», – йдеться у аудіозаписі.

Однак, у нас же не «совок», та і робота поліції відрізняється, від, скажімо, від роботи театру чи галереї. Негативу там просто не уникнути.

Нагадаємо, Наталію Харченко називають залізною леді.

«Про неї кажуть, фанат своїй справи і профі. Може скликати нараду навіть опівночі».

Також подейкують, що велику увагу Наталія Олексіївна приділяє субординації і дрес-коду. Підлеглі повинні звертатися один до одного за ім’ям та по-батькові.

Наталія Харченко до призначення у Львові із березня 2018 року обіймала посаду керівника слідчого управління Хмельницького ГУНП, сайт ye.ua. Курувати діяльність слідчих підрозділів поліції пані Харченко прийшла із Головного слідчого управління Національної поліції України.

Керівник слідства області Наталія Харченко дає незаконні вказівки на колегії щодо НЕ внесення відомостей в ЄРДР! Мета: приховання злочинів і спотворення статистики і показників, створення удаваних «успіхів» її керівництва. Для довідки: Відповідно до ч. 1 ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, ЗОБОВ‘ЯЗАНИЙ внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування.На відео дише звук так як не вдалося зняти відео

Gepostet von Petro Vartovyj am Dienstag, 3. Dezember 2019

Відповідно до ч. 1. ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"