НОВИНИ

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

16.04.2024

15.04.2024

12.04.2024

11.04.2024

10.04.2024

09.04.2024

РУБРИКАТОР

Ужгородець заявив, що його побили поліцейські

30.11.2019

Поліцейських, які можливо причетні до побиття ужгородця, встановили правоохоронці. Про це повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Інеса Манзулич-Іванова. За її словами, чоловіка побили сьогодні вночі на вулиці Одеській в Ужгороді.

Юрій Лакатош розповідає, побили його біля магазину на вулиці Одеській.

ЮРІЙ ЛАКАТОШ, учасник конфлікту

– Чоловік мого віку не представившись почав відбирати у мене велосипед. тобто він – «по гражданці», заявив, що він поліцейський і обвинив мене в крадіжці мого велосипеда. Після чого я почав оборонятися. Виник конфлікт. Він покликав свого колегу. Після чого мене просто побили. Повалили на землю і почали ногами бити. Не руками, а просто ногами в берцах по голові, сугубо по голові.

Чоловік, який побачив бійку, викликав поліцію. На місце приїхали 2 екіпажі патрульних.

ОЛЕКСАНДР БОДНЯ, речник патрульної поліції Закарпаття

– Патрульні, прибувши на місце події, припинили правопорушення. І, оскільки у даній події вбачаються ознаки криміналу, викликали на місце слідчих.

Юрія Лакатоша «швидкою допомогою» доставили до обласного центру нейрохірургії і неврології.

ОЛЕНА КОЖУШАНА, лікар-нейрохірург

– Після огляду черепно-мозкова травма виключена. Запідозрено травму –  перелом нижньої щелепи справа, скерований на консультацію до відповідних спеціалістів.

ІНЕСА МАНЗУЛИЧ-ІВАНОВА, речниця головного управління нацполіції Закарпаття

– З приводу поліцейських, які, ймовірно, можуть бути причетними до побиття ужгородця, 32-річного, який рухався на велосипеді, їх особи встановлено і наразі триває додаткова перевірка. Задіяні співробітники внутрішньої нашої служби із перевірки особового складу, тобто інспекції, а також Департамент внутрішньої безпеки. Діям поліцейських, якщо буде доведено, що вони причетні до даного правопорушення, буде надана відповідна правова оцінка та власне визначено правову кваліфікацію.

За словами речниці Нацполіції Закарпаття Інеси Манзулич-Іванової, Юрій Лакатош заяву в поліцію не написав.

Про ситуацію, щодо якої з’ясовуються обставини, також повідомив у соцмережах користувач Андрій Лелекач. Цей чоловік став свідком, того як поліцейський, зі слів А. Лелекача – в неадекватному стані – бив на вулиці велосипедиста, добиваючи його, вже лежачого, ногами. При цьому, на зауваження та реакції очевижців, зокрема, й на попередження про дзвінок на 102, поліцейський кидався на  людей і погрожував табельною зброєю.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"