НОВИНИ

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

РУБРИКАТОР

У Рівному п’яна слідча, що скоїла ДТП повернулася на роботу

03.08.2018

Слідча з особливо важливих питань, яка скоїла ДТП на Чорновола, повернулась на роботу слідча Алла Вертелецька не була в стані алкогольного сп’яніння за кермом під час ДТП.

Про такі результати біологічної експертизи нашим журналістам сьогодні повідомив начальник слідчого управління Нацполіції області Олександр Панасюк.

За його словами, службове розслідування призупинене і слідча Алла Вертелецька вийшла на роботу. До кінця серпня у цій справі або закриють кримінальне провадження, або оголосять слідчій про підозру – це залежить від висновіків досудового розслідування. Попередньо ж у записі в журналі єдиного обліку ГУНП в Рівненський області було зазначено, що 29-річна водійка була “з ознаками алкогольного сп‘яніння”.

– Відсутній етиловий спирт у крові водія транспортного засобу. Пристрій Драгер не завжди здатний показати кількість алкоголю в крові. Причини ДТП я зможу сказати тоді, коли будуть висновки інженерів транспортної експертизи, але попередньо при роботі на місці подій було встановлено про те, що водій вчинив наїзд на бордюр, що спонукало виїзд на зустрічну смугу, – розповів Олександр Панасюк.

Сама слідча Головного управління Нацполіції в області Алла Вертелецька спілкуватися по телефону з нашими журналістами відмовилася. О 9 годині, на момент приїзду нашої знімальної групи до управління, її на робочому місці не було.

Нагадаємо, ДТП за участі 29-річної слідчої Алли Вертелецької сталося 2 червня. Вона була за кермом автівки Toyota Camry, яка врізалася у придорожній бетонний стовп. І водійку, і пасажирку – її колегу Наталію Жигулу доправили до Рівненської центральної міської лікарні. Автівка Toyota Camry, в якій слідча потрапила у ДТП, в її декларації за минулий рік не зазначена.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"