НОВИНИ

02.05.2024

01.05.2024

30.04.2024

29.04.2024

26.04.2024

25.04.2024

24.04.2024

РУБРИКАТОР

У Полтаві невідомі жорстоко побили суддю, яка викривала корупцію у владі міста

23.11.2017

Біля Меморіалу Солдатської Слави у Полтаві напали на суддю Октябрського райсуду Ларису Гольник

Орієнтовно в 17:15 вона повідомила в поліцію про напад на себе, на місце виїхала слідчо-оперативна група Полтавського відділу поліції.

Лариса Гольник повідомила «Полтавщині» про деякі подробиці нападу:

— Я поверталася з роботи через парк біля Вічного вогню. Йшла із Ігорем Гавриленком, який мене зустрічав. На нас напали двоє чоловіків у темному одязі з капюшонами і почали бити гумовими кийками: мене по голові, його — по тулубу, кілька разів повалили. Поруч лежали їх велосипеди. Поки Ігор боровся з нападниками, я спробувала ногою зламати велосипеди, щоб вони не змогли далеко поїхати і поліція встигла їх затримати. Тоді нападники підбігли до мене і кілька разів вдарили по голові так, що потекла кров. Після цього вони втекли, залишивши велосипеди. Вже півгодини чекаємо на поліцію.

Поліція знає про виклик, інших подробиць правоохоронці поки що не розкривають.

Нагадаємо, що суддя Лариса Гольник має досить давній конфлікт із деяким представниками влади у Полтаві. Її називають «суддею-викривачкою, яка дала виклик системі, бореться з корупцією і криміналом».

Вона є учасником наступних судових справ:

-у Київському районному суді Полтави розглядають справу екс-заступника мера Полтави Дмитра Трихни. Його звинувачують у тому, що він пропонував хабар Ларисі Гольник за закриття корупційної справи проти мера міста Олександра Мамая;

-юрист Олександр Ковжога подав позов на суддю Ларису Гольник за її розповідь на сторінках «Української правди» і каналу «1+1» про начебто його зв’язок із кримінальним світом і прикривання корупції мера Полтави.

Судья Октябрьского районного суда Полтавы Лариса Гольник связывает нападение на себя с окружением мэра Полтавы Александра Мамая.

Об этом она сообщила в комментарии Громадському ТV.

“Я называю это окружением городского головы или председателя Октябрьского суда. Я предполагаю, что это Ожога Александр – он был представителем городского головы по делу, а сейчас судится со мной”, – сказала она.

Гольник рассказала, что на нее напали “классические титушки”. По ее словам, у нападавших в руках были предметы, похожие на полицейские дубинки, или трубы.

“Удар был не прямой, а под углом, по голове. Не очень сильный. Наложили шов. Если бы муж меня не защищал, была бы совсем другая история. Ему сейчас тяжело ходить”, – сказала женщина.

“Средства массовой информации приехали на место раньше полиции”, – добавила она.

Источник

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"