НОВИНИ

04.10.2024

03.10.2024

02.10.2024

19.09.2024

18.09.2024

17.09.2024

16.09.2024

РУБРИКАТОР

У Львові затримали експрокурора Ільницького, який “прославився” лакшері весіллям

08.07.2024

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру львівській адвокатці, яка за винагороду організувала схему ухилення від мобілізації (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, підозрювана за винагороду обіцяла вплинути на прийняття рішення військовими службовими особами ряду ТЦК та СП Львівської області про оформлення відстрочки від призову за мобілізацією для двох чоловіків призовного віку та без проходження ними медичного огляду для визначення придатності до військової служби.

Під час отримання 3,5 тисяч доларів США неправомірної вигоди адвокатку затримали у порядку ст. 208 КПК України.

Крім цього, під час обшуку у помешканні підозрюваної на горищі виявлено її зятя– Ільницького Ростислава Васильовича., який тривалий час перебував у розшуку за підозрою у підробці та використанні підроблених документів. Чоловіка теж затримали.Наразі адвокатці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення майже 2 мільйонів гривень застави. Перевіряється причетність до злочину інших осіб. Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Нацполіції у Івано-Франківській області за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Передісторія:

7-8 жовтня 2023 року колишній прокурор Ростислав Ільницький відгуляв дводенне розкішне весілля з експрацівницею львівського ДБР Роксоланою Москвою у п’ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова.

Наречена сама виклала відео з першого дня свого не за часом помпезного весілля. Після того, як відео потрапило в ЗМІ, Роксолана закрила свої акаунти у соцмережах.

У Державному бюро розслідувань прокоментували, що не несуть відповідальність за вчинки колишніх співробітників та порадили українцям ретельно перевіряти всі факти.

Ільницького оголосили у розшук. Джерело

Джерело 2

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"