НОВИНИ

25.04.2024

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

20.04.2024

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

РУБРИКАТОР

У Києві поліцейський збував наркотики – його затримала внутрішня безпека Нацполіції (відео)

09.04.2021

Співробітник відділення поліції одного з районів столиці у змові з цивільними особами налагодили схему розповсюдження марихуани та амфетаміну. Спільно з СБУ та ДБР, за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури, фігурантів злочинної діяльності затримали та оголосили їм підозру.

Працівники Київського міського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ викрили одного з поліцейських районного управління на причетності до злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Зокрема 35-річний співробітник відділу поліції Дніпровського УП ГУНП у місті Києві за попередньою змовою із 44-річним мешканцем столиці займалися збутом наркотичних засобів та психотропних речовин як особисто, так і через довірених осіб.

Встановлено, що наркотики вони отримували від спільника з Київської області, який виготовляв заборонені у вільному обігу речовини на території домоволодіння в одному із сіл Броварського району.

За зібраними матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчі ТУ ДБР, розташованого в місті Києві, розпочали кримінальне провадження.

Після оперативної закупки амфетаміну поліцейського та його поплічників затримали працівники УДВБ Нацполіції, СБУ та ДБР. Заходи проходили за фізичної підтримки бійців відділу швидкого реагування ДВБ Нацполіції та процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів злочинної діяльності виявлено і вилучено амфетамін, марихуану, прекурсори, ваги для наркотиків, пристрої для їх вживання, гроші та мобільні телефони. В автомобілі одного зі спільників виявлено пакунок, в якому майже знаходилося 100 грамів готового до вжитку амфетаміну.

На теперішній час зловмисників затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та поміщено до ІТТ. За збут наркотиків дилерам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Тривають подальші слідчі дії.

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"