НОВИНИ

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

20.04.2024

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

16.04.2024

15.04.2024

12.04.2024

РУБРИКАТОР

Цивільний, прокурор та поліцейський: список зрадників на територіях Луганщини ведеться

29.06.2022

Ряди зрадників своєї держави активно поповнюють як колишні силовики, так і цивільні люди. Останні активно заступають на службу як до «силових структур» окупантів, так і на «державну» службу в т.зв. «лнр».

На фото: Ярослав Князєв та Володимир Кононов

Руслан Журавльов, мешканець Марківщини на Луганщині, до повномасштабного вторгнення не мав постійного місця роботи. За інформацією від місцевих мешканців, чекав на прихід «руського міру» ще у 2014 році, та активно лобіював власні інтереси у «високопосадовців» Марківської окупаційної адміністрації від моменту захоплення району рашистами. За лояльність до загарбників отримав посаду голови Бондарівської сільської ради.

Серед колаборантів «засвітився» і колишній заступник Новоайдарської міської прокуратури Володимир Кононов. Зараз активно співпрацює із окупаційної владою та пропагандистами з метою дискредитації України. Доповідає «журналістам» проросійських змі про будівництво баз НАТО поблизу Сєвєродонецька.

За процесуального керівництва прокуратури Луганської області були зібрані в повному обсязі докази, які підтверджують провину Кононова у державній зраді. Йому заочно оголошено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За вчинене перебіжчику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацію майна.

Реєстр державних зрадників поповнив Ярослав Князєв. Колишній дільничний у Старобільському РВ УМВС свого часу змінив місце служби на Сєвєродонецький військовий комісаріат. Не дослуживши контрактний термін, повернувся до цивільної діяльності та працював продавцем в одному із Сєвєродонецьких магазинів. Згодом Князєв заступив на службу до батальйону поліції «Луганськ-1», де прослужив до моменту повномасштабного вторгнення росіян на територію незалежної України. Натепер колаборант вирішив стати «корисним» окупаційній владі.

«Він переходить на бік русні. І не просто переходить, а здає усіх, з ким працював в поліції, у військоматі, в/ч, батальйоні «Луганськ-1», усіх тих, хто якось підтримував чи підтримує Україну (П.І.Б., родичів, домашню адресу тощо). Щоб бути і надалі корисним, зараз ця гн*да дзвонить усім знайомим, з ким якось десь працював і служив, і питає про їх діяльність та місцезнаходження. Особливо цікавиться тими, хто зараз захищає нашу країну на фронті», — повідомляють сумлінні українці.

Відомо, що Князєв досі отримує українські соціальні виплати за статус учасника бойових дій.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"