НОВИНИ

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

РУБРИКАТОР

Суддя Дніпровського суду ховалася від журналістів

08.06.2017

Суддя Дніпровського районного суду Ластовка закрилась у робочому кабінеті від знімальної групи “СтопКору”. До служительки Феміди журналісти навідались через скандал з ухваленням судових рішень оптом. Подробиці повідомили стопкорівці.

“Ми провели черговий флешмоб під стінами Дніпровського суду, де працює одіозна суддя Ластовка

Поспілкувались із перехожими, поширили листівки про корупцію в суді. Принагідно зустрілись із юристом Мікаелом Григоряном, нашим прибічником, який розповів про корупцію в Дніпровському суді. Також нам вдалося прорватися у будівлю суду і залишити інформаційні листівки там. Окрім того, ми нарешті застали на робочому місці саму скандальну суддю Ластовку, яка щойно повернулась на роботу з відпустки. Але вона не захотіла спілкуватись зі “СтопКором” і закрилась в кабінеті”, – розповіли журналісти.

Додамо, раніше активісти “Стоп корупції” влаштували базар під Дніпровським судом Києва. На продаж виставили судові рішення. У такий оригінальний спосіб представники проекту виступили проти незаконних дій судді районного суду Нелі Ластовки, на яку до Вищої ради правосуддя надійшла низка скарг.

Служительку Феміди підозрюють у недбалості та зловживанні посадою судді. Подробиці повідомили організатори акції.

“Суддя Неля Ластовка влаштувала з суду базар – продає ухвали, дає вказівки іншим суддям – які рішення приймати. У грудні за 1 день ухвалила 22 рішення!!! Фактично, виносить вердикти оптом”, – розповіли активісти “Стоп корупції”.

Активісти, переодягнені у суддів, пропонували перехожим придбати судові рішення. За “прийнятими” цінами торгували вердиктами на арешт майна та рішеннями про затягування справ.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"