НОВИНИ

29.04.2024

26.04.2024

25.04.2024

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

20.04.2024

РУБРИКАТОР

Скорочення бюрократії: Ігор Клименко розповів про реформу сервісних центрів МВС

05.01.2024

В Україні триває реформа сервісних центрів МВС. Вона передбачає максимальну цифровізацію послуг та скорочення бюрократії. Сервісні центри МВС сьогодні надають послуги швидко, зручно та надійно. Громадяни економлять власний час, мають можливість замовити документи віддалено та отримати їх навіть за кордоном. Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” заявив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

“Можна зробити замовлення на обмін посвідчення або на обмін втраченого, або на підготовку нового посвідчення водія. Це називається тепер сервісом, за який потрібно платити виключно тільки мито в касу, в державу. Не потрібно приходити в будь-яку службу. Ми зробили це за останні півроку. Це спільне досягнення Кабінету Міністрів України у цьому році. Було бажання це зробити всією командою”, – підкреслив Ігор Клименко.

Окрім того, очільник МВС наголосив, що у рамках реформи за останні чотири місяці 25 керівників регіональних та територіальних сервісних центрів було знято з посад. Ті, хто сьогодні претендує на заняття нових посад після реорганізації проходять поліграф.

“У кожному регіональному сервісному центрі, тобто в кожній області є невеликий підрозділ внутрішньої безпеки. Він займається відповідно тільки сервісними підрозділами. Ми продовжуємо такі реалізації у рамках розслідувань щодо виявлення таких осіб”, – зазначив очільник МВС.

За його словами, люди почали більше звертатися і надавати інформацію щодо вимагання у них коштів.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"