НОВИНИ

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

РУБРИКАТОР

Скандал із велопатрульними: поліція опублікувала свою версію конфлікту із неповнолітніми

06.09.2019

На днях, у соціальній мережі фейсбук з’явилося відео затримання велопатрульними юнаків.

#ХОЗЯИНДВОРА

Gepostet von Хозяиндвора am Dienstag, 3. September 2019

Проте на відео не зафіксовано початку ситуації. Про це повідомили у патрульній поліції.

Велопатрульні опрацьовували звернення працівника ОСББ, який скаржився на молодь, яка постійно вживає алкоголь на вулиці Нижанківського. На місці інспектори виявили компанію, яка вживала алкоголь. Крім цього вони провели поверхневу перевірку та виявили в одного з них пляшку горілки в рюкзаку. Хлопця запросили у відділ поліції куди ж викликали і його батька, оскільки він був неповнолітнім.

Що відбувалося насправді між молоддю та велопатрулем у центрі Львова

На днях, у соціальній мережі фейсбук з’явилося відео затримання велопатрульними юнаків. Проте на відео не зафіксовано початку ситуації. Велопатрульні опрацьовували звернення працівника ОСББ, який скаржився на молодь, яка постійно вживає алкоголь на вулиці Нижанківського. На місці інспектори виявили компанію, яка вживала алкоголь. Крім цього вони провели поверхневу перевірку та виявили в одного з них пляшку горілки в рюкзаку. Хлопця запросили у відділ поліції куди ж викликали і його батька, оскільки він був неповнолітнім. Згодом велопатрульні повернулися на вулицю Нижанківського. Поряд з молоддю була велика кількість пляшок з-під алкоголю. Офіцери попросили компанію прибрати за собою сміття та розійтися. Однак, особи категорично заперечували своє правопорушення та відмовлялися виконувати прохання поліцейських. Молодь оточила інспекторів зі всіх сторін, а тому інспектор попросив їх відійти на два метри (що передбачено інструкціями з особистої безпеки поліцейського), проте вони проігнорували і це. Одна з дівчат повідомила, що їй 15 років, а тому патрульні попросили сповістити її батьків про те, що з нею спілкується поліція. Патрульні хотіли повідомити батьків про цю подію та провести профілактичну бесіду. Тоді, дві дівчини почали втікати до вулиці Валової, а патрульні поїхали за ними. Туди ж прибігли і решта осіб з компанії. Під час розмови, один з хлопців повідомив, що повнолітній і вживав алкоголь вдома. Документів він не надав. Йому запропонували пройти у відділ поліції для встановлення особи та притягнення до відповідальності, оскільки він перебував в громадському місці з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Його попередили про застосування фізичної сили та кайданок, якщо він не виконає законних вимог поліцейських. Оскільки він відмовився, його затримали та доставили у Галицький відділ поліції. У відділ поліції прибув батько хлопця, оскільки виявилося, що правопорушник неповнолітній. Також, патрульні зафіксували звернення в Центрі з надання первинної правовової допомоги. На місце викликали інспектора ювенальної превенції, якому передали всі матеріали справи для подальшого розгляду та роботи з батьками.#lvivpolice #патрульнаполіція #ПорядокЦеТи

Gepostet von Патрульна поліція Львівської області am Donnerstag, 5. September 2019

Згодом велопатрульні повернулися на вулицю Нижанківського. Поряд з молоддю була велика кількість пляшок з-під алкоголю. Офіцери попросили компанію прибрати за собою сміття та розійтися. Однак, особи категорично заперечували своє правопорушення та відмовлялися виконувати прохання поліцейських. Молодь оточила інспекторів зі всіх сторін, а тому інспектор попросив їх відійти на два метри (що передбачено інструкціями з особистої безпеки поліцейського), проте вони проігнорували і це.

Одна з дівчат повідомила, що їй 15 років, а тому патрульні попросили сповістити її батьків про те, що з нею спілкується поліція. Патрульні хотіли повідомити батьків про цю подію та провести профілактичну бесіду. Тоді, дві дівчини почали втікати до вулиці Валової, а патрульні поїхали за ними. Туди ж прибігли і решта осіб з компанії. Під час розмови, один з хлопців повідомив, що повнолітній і вживав алкоголь вдома. Документів він не надав. Йому запропонували пройти у відділ поліції для встановлення особи та притягнення до відповідальності, оскільки він перебував в громадському місці з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Його попередили про застосування фізичної сили та кайданок, якщо він не виконає законних вимог поліцейських. Оскільки він відмовився, його затримали та доставили у Галицький відділ поліції.

У відділ поліції прибув батько хлопця, оскільки виявилося, що правопорушник неповнолітній. Також, патрульні зафіксували звернення в Центрі з надання первинної правовової допомоги. На місце викликали інспектора ювенальної превенції, якому передали всі матеріали справи для подальшого розгляду та роботи з батьками.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"