НОВИНИ

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

16.04.2024

15.04.2024

12.04.2024

11.04.2024

10.04.2024

09.04.2024

РУБРИКАТОР

Призначено нового очільника поліції Запорізької області

18.08.2022

17 серпня Голова Національної поліції України Ігор Клименко за погодженням із Міністром внутрішніх справ України Денисом Монастирським призначив нового начальника поліції Запорізької області. Ним став Артем Кисько, який до цього обіймав посаду заступника начальника поліції Донеччини. Представили особовому складу нового начальника під час робочого візиту керівництва Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України до Запоріжжя.

Денис Монастирський зауважив, що колектив поліції області на чолі із Артемом Киськом має гідно виконувати всі поставлені завдання. При цьому наголосив на забезпеченні правопорядку в особливих умовах, зокрема в умовах проведення військовим шляхом деокупації частини області.

«Тут, на Запоріжжі, поліція фактично є побратимом Збройних сил України. Тож  співробітники запорізької поліції залишаються на передовій», – зазначив Міністр внутрішніх справ України.

Голова Національної поліції Ігор Клименко зауважив, що Артем Кисько досвідчений оперативник, який 16 років присвятив боротьбі зі злочинністю в Донецькій області.  В умовах терористичної загрози він організував роботу карного розшуку прифронтової області, брав участь у бойових діях під Дебальцево, де отримав поранення при виході  з оточення.

«Особовий склад несе службу поблизу районів ведення бойових дій, тож забезпечує евакуацію місцевих жителів.  Особливу увагу необхідно звернути на проведення превентивної роботи, документування та розслідування воєнних злочинів, попередження тяжких і особливо тяжких злочинів, а також вилучення з незаконного обігу зброї та вибухівки», – акцентував Ігор Клименко.

Артем Кисько подякував керівництву МВС і Нацполіції за довіру та зауважив,  що поліція Запоріжжя забезпечуватиме тил Збройним силам та приділятиме увагу фільтраційним, контрдиверсійним заходам і відпрацюванню територій.

На завершення зустрічі перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін подякував гарнізону запорізької поліції за роботу та побажав подальшої плідної праці під керівництвом нового начальника.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"