НОВИНИ

21.10.2024

18.10.2024

17.10.2024

16.10.2024

15.10.2024

14.10.2024

11.10.2024

10.10.2024

РУБРИКАТОР

Правоохоронці Естонії передали для роботи підрозділів Нацполіції України 31 автомобіль

18.06.2024

16 автомобілів Skoda Octavia та 15 Volkswagen Tiguan від Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки, на яких працювали правоохоронці Естонії, вже сьогодні під керуванням українських поліцейських відправилися працювати у прикордонні регіони – Чернігівську та Житомирську області.

Офіційна зустріч Голови Національної поліції України Івана Вигівського з делегацією Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки відбулася 16 червня у Львові.

Партнери, в особі Генерального директора Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки Егерта Белічева, спеціального представника Міністерства внутрішніх справ Естонії в України Тармо Кохва та радника Посольства Естонської Республіки в Україні Андо Рехемаа висловили підтримку народу України та Національній поліції, та завірили, що плідна співпраця правоохоронних відомств продовжиться і надалі.

«Коли ви евакуюєте людей, розміновуєте території, розслідуєте воєнні злочини або робите свою звичайну поліцейську роботу, ви робите свою країну безпечнішою. І ми будемо продовжувати робити все, щоб вам у цьому допомогти. В такі важкі часи кожна частинка допомоги може відіграти свою роль», – зазначив Егерт Белічев.

З перших днів війни всі підрозділи Національної поліції України встали на допомогу людям та до оборони країни. Звичайними поліцейськими автомобілями правоохоронці евакуюють родини з дітьми, людей літнього віку з територій, які обстрілюються ворогом. Розміновують наші території, документують та розслідують воєнні злочини, щоденно виїжджають на місця обстрілів, розбирають завали та рятують людей. Окрім того, поліція воює з окупантами на передовій фронту.

«Від початку повномасштабної навали ворогом знищено 304 одиниці поліцейських автомобілів, та ще 1 228 авто захоплені ворогом на тимчасово окупованих територіях. Саме тому в цей важкий момент для нас цінна та важлива підтримка партнерів», – повідомив Іван Вигівський.

Передані естонською стороною 16 автомобілів Skoda Octavia та 15 Volkswagen Tiguan під керуванням українських поліцейських відправились працювати у прикордонні регіони, зокрема на Чернігівщину та Житомирщину.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"