НОВИНИ

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

РУБРИКАТОР

Поліція на “підвісах”: в Одесі патрульні пересувалися на авто з фальшивими номерами

24.05.2019

Журналіст газети «Безпечне місто» Юрій Головчук повідомив на своїй сторінці Facebook , що зловив заступника начальника патрульної поліції Одеської області Дмитрієнко Євгенія на пересуванні на автомобілі з фальшивими номерами – «підвісами».

На одній з вулиць Одеси журналіст та активісти помітили вже знайомий їм автомобіль Hyundai Sonata, на якому їздить заступник начальника патрульної поліції в Одеській обл.- Дмитрієнко Євгеній. Раніше на автомобілі були різні д.н.з., спочатку були «АА 3216 МР», потім ще якісь київські номера АІ, а тепер на автомобілі Hyundai Sonata були д.н.з. «ВН 7362 МС».

Київських та одеських номерів не має у реєстраційній інформації з 1 січня 2013 та транспортних ліцензіях.

Журналіст Юрій Головчук викликав поліцію на місце ймовірних фальшивих номерів автомобілю та ще із закритим стороннім предметом VIN-кодом.

На місце приїхала слідчо-оперативна група. Виявилось, що за кермом Hyundai Sonata був патрульний поліцейський Козін Євгеній, який повідомив, що він особистий водій  заступника начальника патрульної поліції в Одеській обл.- Дмитрієнко Євгенія .

Дмітрієнко Євгеній – зліва

Патрульний поліцейський Козін Євгеній  почав казати, що це нібито так звані номера прикриття, або оперативні номера.

Слід зазначити, що патрульна поліція не займається оперативно-розшуковою діяльністю.

У патрульного Козіна Євгенія не було реєстраційного на цей автомобіль з такими номерами .

СОГ доставила патрульного Козіна Євгенія до місцевого відділу поліції, куди були викликані патрульні поліцейські для складання на водія відповідних адміністративних матеріалів, а саме за ст. 126 ч.1 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб».

Поліцейські слідчо-оперативної групи опечатали автомбіль Hyundai Sonata, та хотіли доставити його до штрафмайданчика, але цим поліцейським почали надходити дзвінки, ймовірно «зверху», пысля чого вони сіли у свій службовий автмобіль і поїхали з місця події, залишивши автомобіль опечатаним.

Патрульний Євгеній Козін, намагаючись приховати свої дії, взагалі зняв номера «ВН 7362 МС» з автомобіля.

Також про цю подію зняв репортаж телеканал «Репортер».

Нагадаємо, що раніше повідомлялось як начальник патрульної поліції в Дніпропетровській області капітан поліції Калюжний Андрій Петрович теж їздив з «лівими» номерами на службовому автомобілі

Калюжний Андрій Петрович

Було з’ясовано,що державний номерний номерний знак Hyundai Sonata «ВМ 5329 ВА» не відповідає VIN -коду «KMHEC41BBCA428316». Цьому VIN-коду відповідає д.н.з. на синьому фоні «11 3227». А д.н.з. «ВМ 5329 ВА» зареєстрован за цивільним автомобілем Hyundai Sonata, з зовсім іншим VIN-кодом «KMHEC41CBCA467085».

Також 28.02.2019 Калюжний А.П. на службовоому авто Hyundai Sonata з «лівими» д.н.з. «ВМ 5329 ВА» потрапив у ДТП . Тоді на місці ДТП був складений європротокол.

На наступний день на автомобілі Hyundai Sonata вже були закріплені д.н.з. на синьому фоні «11 3227». Керівництво і сам начальник УПП в Дніпропетровські обл. відхрещувалися від фактів, що він їздив на «лівих» номерах.

Ред.: Продовження історії з начальником патрульної поліції в Дніпропетровській області який їздив з «Лівими» номерами на службовому автомобіліСьогодні вже на автомобілі Hyundai Sonata закріплені д.н.з. на синьому фоні «11 3227». Керівництво і сам начальник УПП в Дніпропетровські обл. відхрещується від фактів, що він їздив на «лівих» номерах. Нагадаємо, вчора у Дніпрі місцеві активісти на території управління патрульної поліції виявили службовий автомобіль патрульної #поліції Hyundai Sonata ,на якому їздить начальник Управління патрульної поліції в Дніпропетровській обл. – капітан поліції Калюжний Андрій Петрович з «лівими» номерами. Було з’ясовано,що державний номерний номерний знак Hyundai Sonata «ВМ 5329 ВА» не відповідає VIN -коду «KMHEC41BBCA428316». Цьому VIN-коду відповідає д.н.з. на синьому фоні «11 3227». А д.н.з. «ВМ 5329 ВА» зареєстрован за цивільним автомобілем Hyundai Sonata, з зовсім іншим VIN-кодом «KMHEC41CBCA467085».Також на службовому автомобілі Hyundai Sonata помітні ознаки раніше встановленних спеціальних світових сигналів.На місці працювала слідчо-оперативна група,яка далі буде з’ясовувати ,чи є склад кримінального правопорушення згідно ст.290 ККУ(Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу.)Слід зазначити, що 28.02.2019 Калюжний А.П. на службовоому авто Hyundai Sonata з «лівими» д.н.з. «ВМ 5329 ВА» потрапив у #ДТП .Тоді на місці ДТП був складений європротокол. #Дніпро #Поліція #Днепр

Gepostet von Police Control Ukraine am Freitag, 22. März 2019

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"