НОВИНИ

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

РУБРИКАТОР

Поліцейських, що вбили людину у Кривому Озері відпустили під заставу

21.02.2017

У країні – близько п’яти мільйонів нелегальних стволів. Відтак, нічого й дивуватися регулярним гучним розстрілам Натомість – дивують звіти поліції З цих п’яти мільйонів нелегальних вогнепалів знайшли та вилучили 959 Ми порахуваали, це аж цілих.. майже дві сотих одного-єдиного відсоточка

Звідси – висновок: якщо вилучення нелегальної зброї йтиме такими самими рекордними темпами, для того, аби прибрати всі арсенали, нашим правоохоронцям знадобиться усього лише 5 тисяч 214 років. Отож, для тих, у кого, на відміну від поліцейських, з математикою все гаразд, статистика аж вкрай не райдужна.

Нерайдужним вийшов і, вочевидь, один з найгучніших судових процесів. Сумновідома Врадіївка знову постала у центрі уваги. Адже саме там – за іронією долі – вирішили судити копів-убивць, які побили, а потім – пристрелили звичайного п’яного і беззахисного селянина.

Це сталося у містечку Кривому Озері у 25-ту річницю української незалежності. Відзначитися менш символічно у святкову ніч наша нова поліція – не спромоглася.

Олександру Цукерману було трохи більше тридцяти. Його вбивали – на очах у матері, дружини, маленького сина. Тепер родина хоче сатисфакції, а Врадіївський суд, цілком виправдовуючи репутацію осередку правового свавілля, не відправляє четвірку поліцейських за Грати.

Їм мало того, що в обвинувачених – є всі можливості сховатися від Феміди.

Їм мало і того, що вдова Олександра Цукермана – боїться спати і виходити з дому!

Що не просихають сльози старенької матері і малого сина, який бачив, як перевертні в погонах знущаються і вбивають батька…що цинічно і зухвало той, хто натиснув на гачок і здійснив смертельні постріли, – каже: мав на це повне право!

Колись ми говорили про «врадіївський ексцес», зовсім нещодавно – про «криво-озерський». Я хоч і не вірю в містику, але іноді здається, що на мапі України є зони, де хтось навмисно розпліднює цих перевертнів.

Поліцейських, які у райцентрі Криве Озеро забили на смерть і розстріляли чоловіка, – судять на Миколаївщині. За іронією долі – саме там, де розпочався перший народний бунт проти міліцейського свавілля – у Врадіївці. Убивчий ексцес у Кривому Озері стався у ніч української незалежності, 24-го серпня. Селянин Олександр Цукерман напідпитку затіяв сварку з дружиною та таксистом. Дружина викликає поліцію, ті, хто приїжджають, – б’ють бешкетника, а на додачу, як з’ясувалося пізніше, розстрілюють беззахисного чолов’ягу, закутого у кайданки. Від отриманих поранень чоловік помирає, йому – усього 31 рік.

А потім – з’являється ще один підозрюваний! Роман Богач спочатку проходив у справі як свідок. Лише тепер на лаві підсудних – усі четверо! Хоча за ґратами – лише Денис Ляхвацький. Олександр Причипойда та Микола Хоменко відпущені під заставу, а Роман Богач – під домашнім арештом. Родина загиблого Олександра Цукермана вимагає: закрити потрібно всіх.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"