НОВИНИ

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

16.04.2024

15.04.2024

12.04.2024

11.04.2024

10.04.2024

09.04.2024

РУБРИКАТОР

Поліцейські жорстоко побили свідка нападу працівника Національної поліції на водія квадроциклу

12.04.2019

Нещодавно ми розповідали, як у Києві працівник Національної поліції зі зброєю напав на водія квадроциклу. Ця історія отримала несподіване продовження.

Київські копи віддубасили свідка цього випадку на очах у сім’ї.

Чоловік, який гуляв з родиною став свідком моторошної події, а в результаті постраждав сам від рук поліцейських.

“Поліцейська програма захисту свідків”

Чоловік, який гуляв з родиною став свідком моторошної події, яка сталась в районі метро Осокорки. Водія квадроцикла зупинило троє озброєних молодиків та почали жорстоко бити, звинувачуючи, що той мало не розчавив їх дітей.

Спостерігаючи за конфліктом, свідки викликали поліцейських, а самі вирішили відійти подалі від неадекватних чоловіків.

Коли приїхали копи, вони наблизились впритул до свідка та попросили показати документи. Коли чоловік поліз до сумки за документами, поліцейські нанесли кілька ударів чоловіку. Один із них навіть застосував газовий балончик.

Одразу ж до них підійшло ще декілька копів, які повалили постраждалого на землю. В цей момент на крики дружини підійшли небайдужі перехожі. Поліцейські трохи заспокоїлись та попросили показати, що у чоловіка в рюкзаку.

Копи вони переконалися, що там немає нічого забороненого, але відпускати киянина не стали. Вони повідомили, що потрібно проїхати до відділку, щоб детальніше оглянути рюкзак.

На слова чоловіка, що йому потрібна медична допомога, копи не зважали та наполягали на своєму. Після цього чоловік попросив зробити все по закону – скласти протокол огляду і таке інше.

Після цього копи просто скрутили чоловіка та надягли кайданки. В результаті на чоловіка завели кілька адміністративних протоколів.

За словами чоловіка, він зрозумів, що ті хулігани в штатному, насправді були наближені до поліцейських, оскільки свідка “по наводці” знайшли дуже швидко. До цього дня я думав, що у нашому районі можна спокійно гуляти та бути в безпеці, але зрозумів на власній шкірі, як поліція захищає свідків”, – підсумував чоловік.


Источник

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"