НОВИНИ

25.04.2024

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

20.04.2024

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

РУБРИКАТОР

Переплутали з бойовим: у Харкові поліцейські “знешкоджували” дитину з іграшковим автоматом

15.05.2020

Заступник командира батальйону № 2 полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківський області Лисинський Віталій Віталійович прийняв іграшковий автомат у дитини в руках за справжню бойову зброю, і влаштував спецоперацію по захопленню автомобіля, в якому дитина їхала з татом додому.

14 травня 2020 року в одному з автомобілів, які рухались на Московському проспекті м. Харкова, дитина гралася іграшковим автоматом. Раптом автомобіль підрізала чорна «Toyota Camry» днз «АХ2077КХ».

З «Toyota» вискочив Лісинський Віталій Віталійович з батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Харків», який, до речі також викликав кілька екіпажів патрульної поліції, і почав ломитися до автівки, витягуючи тата дитини з автомобіля.

На відео видно, що в цей момент підбігли й співробітники патрульної поліції, тримаючись за табельну зброю, витягли водія, та після цього перерили автомобіль в пошуках вогнепальної зброї. Слід зазначити, що патрульні провели обшук в автомобілі без понятих та ухвали суду.

Ред.: Одіозний харківський спецпризначенець Віталій Лисинський прийняв іграшковий автомат за справжній і напав на авто, в якому була дитина Наш канал в Telegram: https://t.me/PCU_PoliceControlUkraineДетальніше читайте на PoliceControl: https://policecontrol.com.ua/novini/odioznyj-harkivskyj-spetspryznachenets-vitalij-lysynskyj-pryjnyav-igrashkovyj-avtomat-za-spravzhnij-i-napav-na-avto-z-dytynoyu-video/#поліція #Харків

Gepostet von Police Control Ukraine am Donnerstag, 14. Mai 2020

Пізніше стало відомо, що одіозний поліцейський їхав кудись у своїх справах і вирішив, що іграшковий автомат у руках дитини в салоні автомобіля, який ніхто навіть у вікно не виставляв, справжній бойовий автомат та що водій разом з дитинию нібито з машини хотіли розстрілювати людей.

Після того, як “бойовий автомат” виявився дитячою іграшкою Лисинський швиденько втік з місця подій. При цьому намагався виправдатися і заявляв, що взагалі не є поліцейським.

Наразі поліція встановлює всі обставини інцидентуза цим фактом призначене службове розслідування. У разі доведення провини Лисинського, його притягнуть до дисциплінарної відповідальності.

Що відомо про Віталія Лисинського?

 У скандальні ситуації він потрапляє не вперше. У 2017 році Лисинський влаштиував стрілянину на ринку, бо посперечався з продавцем полуниці.

До цього у квітні 2017 року на посту Пісочин він затягнув водія на пост та почав душити і бити його. За цими інцидентами теж призначали службові перевірки, однак у першому випадку порушень не помітили, а про другий – з часом “забули”.

Віталій Лисинський раніше служив в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю. У 2016 році він отримав квартиру від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Після подій у 2017-му й надалі рухався по службі. Зараз він заступник командира батальйону № 2 полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області

Северин Трач

Джерело

 

 

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"