НОВИНИ

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

20.04.2024

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

16.04.2024

15.04.2024

12.04.2024

РУБРИКАТОР

П’яний чекіст отримав кулю в ногу за те, що бив журналістів арматурою

05.05.2018

Конфлікт в Дарницькому районі столиці, що стався 3 травня на парковці на вулиці Вишняківській, 1б, обростає все новими подробицями, які викривають жахливий стан з кадрами в Службі безпеки України. Зокрема, стало відомо, що працівник СБУ, за словами очевидців, знаходячись ймовірніше за все в стані алкогольного сп’яніння, кидався на людей з арматурою в руках, бив журналістів битою та  намагався бійкою довести свою правоту. При цьому учасники конфлікту навіть не знали, як вгамувати п’яного чекіста в шортах, а тому вимушені були після декількох попереджень та з метою запобігти нанесенню важких травм оточуючим (одному журналісту СБУшник розбив арматурою голову) завдати постріл з травматичного пістолета. Проте навіть після поранення працівник СБУ був активним учасником конфлікту аж до приїзду поліції.

Однак в офіційному повідомленні на сайті поліції уникли розголошення відомостей про працівника СБУ, лише вказавши, що «правоохоронці спілкуються зі свідками та очевидцями і з’ясовують усі обставини події. У результаті інциденту двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. Попередньо, у потерпілих забої різних частин тіла та в одного – поранення в ногу».

Натомість про працівника СБУ згадав народний депутат Ігор Мосійчук, але при цьому взагалі перевернувши все з ніг на голову: «Можливо поранення працівника СБУ змусить спецслужби взятися за кадирівців та іншу кримінально-терористичну наволоч яка вільно робить свої чорні справи в нашій воюючій країні!». Який зв’язок між кадирівцями і п’яним чекістом, який розмахує битою, намагаючись «віджати» автостоянку, якщо чесно, зрозуміти дуже важко.

На сайті СБУ станом на 10.00 5 травня жодного повідомлення про те, що працівник СБУ отримав поранення. Проте розголосу уникнути не вдасться, бо по-перше, вже направлений офіційний запит до Служби з метою встановлення особи «потерпілого» хулігана в погонах та правових підстав, що робив працівник СБУ на парковці у службовий час. А по-друге, адвокати побитих чекістом людей будуть вимагати справедливості в судах.

Це стало зрозумілим з поста на сторінці Фейсбук адвоката Олексія Шевчука: «Пост про працівника СБУ та парковки в Дарницькому районі. Тут «Українська правда» підняла хвилю у ЗМІ, що працівнику СБУ дали у вухо на парковці в Дарниці. Але інформацію не перевірили. А допомогла укрправді перелякана дарницька піліція, яку дуже швидко змусили щось офіційно публікувати.

1. Працівник СБУ є офіцером елітної служби , а не алкоголіком в шортах зі стійким запахом алкоголю з ротової порожнини та ящиком горілки в багажнику автівки.

2. СБУ не перевіряють парковки комунальних підприємств, якщо перевіряють, то тоді вже і свинарники скоро треба буде передати у власність служби.

3. Такі горе-працівники мають бути негайно звільнені, що й ми будемо домагатися від керівництва.

Декілька фото для журналістів. Фото правдивих.

Суд сьогодні. В Дарницькому районному. Буде гаряче».

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"