НОВИНИ

03.05.2024

02.05.2024

01.05.2024

30.04.2024

29.04.2024

26.04.2024

25.04.2024

РУБРИКАТОР

Одесити спіймали квартирного злодія швидше за поліцію

10.07.2017

Одесит Олександр Воронцов з друзями зловили чоловіка, який обікрав квартиру. Воронцов заявляє, що неприємна пригода переконало його в бездіяльності поліції, і у нього з’явилися підозри, що правоохоронці діють зі злочинцями заодно.

Його розповідь наводимо нижче, – повідомляє u-news.com.ua.

«У понеділок 03.07.2017 приходжу я ввечері додому після роботи і розумію, що мою квартиру обікрали. Природно, засмутившись, я вирішив викликати поліцію для того, щоб ситуація, що склалася була задокументована і в свою чергу було вжито необхідних заходів….

Прочекавши три години з моменту виявлення крадіжки, все таки приїхали співробітники поліції… були складені всі необхідні документи. На наступний день після неодноразових дзвінків (в штангу) слідчому я зрозумів, що якщо нічого не зробити самому, то нічого з того не буде.

Включивши Сашу слідчого, за досить короткий час, а саме за години дві були встановлені особи, які влаштували крадіжку і транспортний засіб, на якому вони пересувалися. Після цього разом з друзями, координуючи спільні дії, ми стали відпрацьовувати територію міста, використовую власні транспортні засоби….

При цьому слідчий, який розслідує, напевно, до цих пір цю справу і іже з ним, навіть не знав і меншу частину тієї інформації, яку ми використовували для пошуку грабіжників… Кульмінація моменту –ранок середи.

У групі одного з Месенджери вже було 94 людини. 10 ранку.

Виявлено розшукуваний автомобіль завдяки пильності Нашого товариша. За 10 хвилин зібралося близько 20 осіб друзів, заблокували вулицю і зробили всі необхідні заходи безпеки. Після чого мною було здійснено не менше 7 дзвінків в так звану поліцію, щоб хоча б поставити їх до відома.

Я вже мовчу про виконання їх безпосередніх функціональних обов’язків щодо запобігання злочинів, а в даному випадку затримання злодіїв. Підводжу підсумки: власними силами, а саме силами друзів і кумів, були затримані грузинські приїжджі…, які пограбували мою і не тільки мою квартиру.

Причому, всі необхідні заходи зайняли добу, з моменту встановлення до моменту затримання. Вони пересувалися на машині з литовської реєстрацією з номерами DOO 521… найцікавіше без прав і з яким то ксероксом незрозуміло чого, питання до… поліцейських: «Як??????» то що ці… – системні наркомани, виходячи з кількості знайдених шприців і різних пристроїв я взагалі мовчу, як.

Кажуть, чим далі тим цікавіше. При затриманні одного з них в його телефоні було повідомлення, яке представляло собою орієнтування на розшук його автомобіля. Питання: хто ж скинув??? Відповідь – звичайно ж… поліцейські, які їх прикривають і отримують від цього прибуток.

«Особливий привіт доблесній поліції, яка в черговий раз показала свій «професіоналізм».

Источник

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"