НОВИНИ

25.04.2024

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

20.04.2024

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

РУБРИКАТОР

“Не людина” і “гнида”: Аваков заявив, що готовий пристрелити зрадника Іллю Киву

11.05.2022

За словами Авакова, він більше “не знає” таку людину як Киву, вважає його ворогом і зацікавлений у його ліквідації

Ексміністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що готовий власноруч ліквідувати зрадника Іллю Киву.

Про це Аваков скав в інтерв’ю Наталці Влащенко.

Киву змінили великі гроші

Я б з ним не розмовляв. Якби у мене була можливість, я б його застрелив. Я думаю, що так би вчинила будь-яка людина, яка мала б в руках зброю. І так треба чинити з будь-яким зрадником і негідником, який так вчинив“, – сказав ексглава МВС.

Він зазначив, що свого часу Кива в період активної фази антитерористичної операції на Донбасі демонстрував націоналістичні переконання, що тоді звучали дуже радикально.

Кива був не тільки в “Святій Марії”, Кива був у батальйоні “Полтава”. у Дебальцевому у 2014 році поводився абсолютно… не можу сказати героїчно, але абсолютно відважно і антиросійськи. Це було очевидно. Якщо зараз взяти його висловлювання тих років, я не знаю, чи знайдемо ми радикальнішого чи ні“, – нагадав Аваков.

Проте, на його думку, сильно змінили Киву великі гроші і знайомство з Віктором Медведчуком, який у 2018 році сформував партію “Опозиційна платформа – За життя” і очолив її політраду.

У його житті з’явився Медведчук, потім з’явилися гроші, потім з’явилося бажання виступати на російському телебаченні. І в результаті ми його бачимо, де він зараз, негідник такий, закликає бомбити українські міста атомною бомбою. Це не людина вже. Це сутність, якій треба горіти у пеклі“, – переконаний екс-міністр.

Більше того, Аваков висловив переконання, що саме така доля Киву і чекає, причому “незалежно від того, чи скінчить він погано від руки українського патріота чи від руки росіян”, яким це стане вигідно.

Так було з безліччю зрадників. Упевнений, що буде й надалі. Така його доля. І вона мене хвилює лише з нагоди відплати. Як і у випадку з Сальдо, до речі. Відплата для таких людей є обов’язковою“, – наголосив він.

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"