НОВИНИ

17.05.2024

16.05.2024

15.05.2024

14.05.2024

10.05.2024

09.05.2024

08.05.2024

РУБРИКАТОР

Наказом голови ДСА звільнено голову Служби судової охорони Валерія Бондаря

21.07.2022

Наказом голови Державної судової адміністрації України Олексія Сальнікова 20 липня 2022 року Валерія Бондаря звільнено з посади голови Служби судової охорони. Про це повідомляє прес-служба ДСА.

Нагадаємо, що у звичайний час повноваження звільняти голову ССО має Вища рада правосуддя, проте під час воєнного стану такими повноваженнями наділили голову ДСА.

«На цю посаду Валерій Іванович був призначений в березні 2019 року і відразу ж рішуче почав виконання складного завдання – створення «з нуля» нової структурної одиниці – Служби судової охорони.

І в нього та його потужної команди однодумців все вийшло!» – зазначили у ДСА.

«Сьогодні співробітники Служби судової охорони – це справжні професійні бійці, які в мирні часи підтримували громадський порядок у судах, охороняли приміщення й інше майно судів, а також органів судової влади, забезпечували державний захист суддів і працівників апаратів судів, а в умовах воєнного стану – гарантують безпеку суддів, працівників апаратів судів учасників судового процесу!

Дякуємо Валерію Івановичу за професіоналізм, вагомий внесок у розвиток та розбудову Служби судової охорони, оскільки саме завдяки його небайдужості та відданості справі співробітники Служби судової охороні стали взірцем правоохоронців нової формації.

Слова вдячності Вам, шановний пане генерале, і за те, що в складних умовах не опустили рук і робили все можливе й неможливе, аби Служба судової охорони розвивалася та перетворювалася на сучасний, потужний і високоефективний державний орган, здатний забезпечити безпеку системи правосуддя держави», – повідомила прес-служба ДСА.

Наталя Мамченко

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"