НОВИНИ

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

16.04.2024

15.04.2024

12.04.2024

11.04.2024

10.04.2024

09.04.2024

РУБРИКАТОР

На Тернопільщині начальник поліції радить підлеглому припинити «боротьбу» за землю

12.04.2017

Начальник Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол рекомендує своєму підлеглому начальнику поліції Тернополя Сергію Гаврилюку відмовитися від «боротьби» за земельну ділянку у пров.Галицький.

Про це він заявив вчора, 10 квітня, під час прес-конференції.

– Гаврилюк звернувся за одержанням земельної ділянки півтора роки тому, ще перебуваючи на посаді начальника Бучацького відділку міліції. Не виключаю, що йому міг хтось помогти, підказати, де що є, можливо там є ще якийсь інший інтерес. Після останнього скандалу я порекомендував йому відмовитися від цієї земельної ділянки, тому що мені це нагадує бізнес, а не отримання учасником АТО земельної ділянки,- каже Олександр Богомол.

За словами Богомола, Гаврилюк пообіцяв йому, що відмовиться від ділянки.

– Я зачекаю, подивимося, який результат буде. Хоча я не мав права втручатися, але втрутився,- зауважив Богомол.

Нагадаємо, що депутати міської ради Тернополя на останньому сесійному засіданні не затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0641га за адресою пров. Галицький начальнику поліції Тернополя Сергію Гаврилюку.

Останній претендує на землю у статусі учасника АТО. Проте це питання завідома є доволі спірним. Адже із ділянкою, яку просить Гаврилюк, межує будинок, в якому живуть одразу чотири сім’ї. Свого часу їм відмовили у наданні саме цієї ділянки, аргументуючи це розташуванням її у так-званій “червоній” зоні.

Та, чомусь, для начальника поліції “зони” – не писані. І попри неодноразові звернення мешканців та заяви депутата по округу – Гаврилюк, чомусь, продовжує «битися» саме за цю ділянку.

Тому й не дивно, що підводні камені у цьому питанні побачив і головний поліцейський області. Цікаво, чи дослухається  Сергій Гаврилюк до прохань свого керівника?

Тим паче, що ця історія тепер зачіпає не лише особисто Гаврилюка як громадянина, а й як представника правоохоронних органів. Відповідно  скандалами навколо своєї особи він «бруднить» ім’я і без того обділеної на довіру від суспільства поліції.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"