НОВИНИ

17.05.2024

16.05.2024

15.05.2024

14.05.2024

10.05.2024

09.05.2024

08.05.2024

РУБРИКАТОР

На Луганщині зрадники в погонах присягнули сепаратистам у День Національної поліції України

08.07.2022

Чергова партія зрадників України в поліцейських погонах офіційно перейшла на бік окупантів. «Присяга» символічно відбулась в День Національної поліції України. Прізвища колаборантів відомі.

Після захоплення окупантами Марківки, Івана Білянського, колишнього поліцейського офіцера громади, колаборант-керівник окупаційної адміністрації Ігор Дзюба призначив виконуючим обов’язки начальника тамтешньої «поліції». Наразі він несе службу по захисту інтересів рашистів та надає інформацію про марківчан із проукраїнською позицією. Прийняв присягу на вірність «лнр» в символічну дату, 4 липня — День Національної поліції України.

Іван Білянський

Колишній начальник карного розшуку Марківського відділу поліції та інспектор відділу режиму секретності Олександр Ковган після приходу окупантів зрадили присязі  українського поліцейського і також перейшов на бік ворога. Підлеглий Ковгана, Іван Андронов, також без вагань послідував прикладу керівника.

Олександр Ковган та Іван Андронов

В групі зрадників з того самого підрозділу ГУНП Луганщини — начальниця слідчого відділу Дар’я Кривопустова та слідчий Сергій Білаш.

Серед зрадників – експрацівник Сектору реагування патрульної поліції із символічним прізвищем Денис Баран разом з колегою Олександром Кулішом.

Дар’я Кривопустова, Сергій Білаш, Денис Баран та Олександр Куліш

До марківчан доєднались біловодчани: родина Лисаків, Віталій та Яна, працювали слідчими в Біловодському відділі поліції, проте вступили до міліції «лнр», присягнувши ворогу.

Віталій та Яна Лисаки

До зрадників в погонах доєднались цивільні колаборанти.

Відомо, що Інна Болотська до початку повномасштабної війни працювала у відділі кадрів Марківської селищної ради. Після приходу окупантів запропонувала їм свої послуги. Тепер вступила в ряди поліцаїв та поклялась їм у вірності.

Присягу прийняли на території захопленого Старобільського слідчого ізолятора.

Інна Болотська

«Вновь прибывшие правоохранители в торжественной обстановке пообещали «Мужественно и решительно, не щадя своих сил и самой жизни, бороться с преступностью, защищать от противоправных посягательств жизнь, здоровье, права и свободы граждан, интересы республики», — пише російською «пресслужба» так званої «міліції лнр» на своєму ресурсі.

Нагадаємо, серед гарматного м’яса, яке кидають рашисти на захоплення українських земель, окрім цивільного населення «республік» — безліч працівників їх «правоохоронних структур», які також присягали свого часу служити інтересам псевдоутворення.

 Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"