НОВИНИ

02.05.2024

01.05.2024

30.04.2024

29.04.2024

26.04.2024

25.04.2024

24.04.2024

РУБРИКАТОР

На Хмельниччині відкрили меморіальну дошку загиблому поліцейському Ігорю Махлаю

05.12.2023

На фасаді Голосківського ліцею відкрили меморіальну дошку загиблому поліцейському Ігорю Махлаю та ще трьом захисникам України: Денису Дзингелю, Андрію Хорику та Геннадію Четвертаку. Всі вони свого часу навчались у цьому ліцеї.Нагадаємо, старший сержант поліції Ігор Махлай присвятив службі в органах внутрішніх справ 18 років свого життя, з яких 15 прослужив у спецпідрозділі. Загинув 22 травня 2022 року в Запорізькій області, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України. Указом Президента України Ігоря Махлая нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

У селі Голосків на фасаді місцевого ліцею відбулось відкриття меморіальної дошки Ігорю Махлаю та ще трьом випускникам ліцею, які загинули у війні проти агресора, захищаючи цілісність і суверенітет нашої держави.

Участь у відкритті взяли представники місцевої влади, учні та вчителі ліцею, мешканці села, рідні та побратими загиблих Героїв.

— Сьогодні ми відкриваємо цю меморіальну дошку, щоб кожен, хто переступить поріг школи або буде проходити повз, згадали про тих, хто поклав своє життя на вівтар патріотизму. Ця дошка — не тільки символ пам’яті, але й заклик до того, щоб ми не забували про ту страшну ціну, яку платять герої за нашу свободу, — наголосив Руслан Герасимчук, начальник ГУНП в Хмельницькій області. — Нехай ця меморіальна дошка стане одним з символів нашої безмежної вдячності та поваги до тих, хто несе важкий хрест війни заради майбутнього нашої держави. Нехай вона завжди нагадує нам про те, що ми повинні бути відданими своїй країні до останнього подиху, як і ці четверо бійців.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"