НОВИНИ

29.04.2024

26.04.2024

25.04.2024

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

20.04.2024

РУБРИКАТОР

На Донеччині попрощалися з трьома загиблими поліцейськими

25.01.2024

При виконанні службових обов’язків трагічно обірвалося життя двох співробітників поліції Лимана – оперуповноваженого Данила Куцевича, 20 років, і поліцейського евакуаційної групи «Білий Янгол» Дмитра Каліткіна, 31 рік. Внаслідок ракетного удару по Краматорську загинув 36-річний оперуповноважений ГУПН в Донецькій області Андрій Висоцький. В останню путь правоохоронців провели керівництво поліції Донеччини, колеги, рідні, друзі.Вночі 20 січня в деокупованому Лимані Данило Куцевич та Дмитро Каліткін виїхали на виклик у складі слідчо-оперативної групи – та не повернулись. На жаль, обидва загинули на місці від кульових поранень.

Данило Куцевич прослужив на посаді лише 9 місяців. Хлопець тільки минулого року закінчив університет і мав право обрати для служби будь-який регіон країни, але твердо вирішив працювати на рідній Донеччині. У Данила залишилися мати, батько, бабуся та 12-річний брат.

Дмитро Каліткін у поліції понад 11 років. Після повномасштабного вторгнення добровольцем увійшов до резервного складу групи «Білий Янгол» на Лиманському напрямку. Виїжджав у зону бойових дій, евакуював цивільних, возив гуманітарну допомогу, допомагав пораненим. Батьки залишились без сина, сестра – без брата, без люблячого татка – шестирічна донечка.

22 січня у Краматорську російська ракета вбила Андрія Висоцького, оперуповноваженого обласного главку. Поліцейський перебував за кермом автомобіля та їхав на завдання, коли уламок смертельно травмував його. Осиротіли батьки, сестра, дружина та 10-річний син.

Усі троє правоохоронців віддано несли службу під обстрілами. Життя людей було для них важливішим, ніж власне. Вони були опорою для рідних, вірним плечем для колег, надією для держави.

Загиблих з почестями поховали на рідній землі, яку вони захищали до останнього подиху. Данило, Дмитро та Андрій – завжди у наших серцях і нашій пам’яті. Молоді, відважні, завзяті, які так мріяли відроджувати Донеччину після перемоги …

Поліція Донеччини сумує за загиблими та висловлює глибокі співчуття родинам з приводу непоправної втрати.

Світла пам’ять і вічна слава!

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"