НОВИНИ

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

РУБРИКАТОР

Колишній міліціонер організував злочинну групу, яка займалася виготовленням і продажом наркотиків

05.12.2019

Працівники внутрішньої безпеки НПУ викрили колишнього співробітника міліції в організації злочинного бізнесу. Чоловік зібрав групу осіб, яка займалася виготовленням наркотиків і розповсюдженням їх на території столиці та Донеччини.

Оперативники Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ встановили, що в регіоні діє злочинна група, яка займається збутом амфетаміну та марихуани.
Організатором наркодилерів виявився колишній співробітник міліції, мешканець Києва.

Слідчим управлінням ГУНП у Донецькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури та за матеріалами УДВБ НПУ було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

До забороненого бізнесу чоловік залучив свого 41-річного знайомого, раніше судимого за пограбування киянина, в помешканні якого виготовлялися психотропні речовини та наркотичні засоби. Ще один спільник – 25-річний житель Маріуполя – отримував зі столиці від організатора оптові партії готової до вжитку наркотичної продукції поштовим зв’язком з метою подальшого збуту.

Розповсюджували «товар» і у Києві, і Донецькій області дрібним дилерам. При поштових переказах використовували для конспірації чужі документи, які в подальшому було вилучено.

Правоохоронці провели кілька оперативних закупок, після яких експертиза підтвердила, що придбані речовини – амфетамін та марихуана.

Під час спільної спецоперації бійців відділу швидкого реагування ДВБ НПУ, КОРД ГУНП у Донецькій області та за участі працівників Донецького та Київського міського управлінь ДВБ, Слідчого управління поліції Донеччини, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, затримано 34-річного киянина, організатора злочинної групи, та його «відповідального» в Маріуполі.

Проведено 5 обшуків у столиці, в тому числі у третього активного учасника наркогрупи, який виготовляв товар, та 2 – на Донеччині.

Правоохоронці виявили і вилучили амфетамін, марихуану, кошти від збуту наркотиків, пристрої та приладдя для виготовлення психотропних речовин та наркотичних засобів, чужі паспорти та посвідчення.

В порядку ст. 208 КПК України зловмисників затримали і доставили до ІТТ. Їм та киянину, який виготовляв товар” оголошено підозри. До суду готується клопотання про взяття зловмисників під варту.

Перевіряється інформація щодо пересилання наркотовару до інших регіонів України. Наркоділкам загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Поліція ліквідувала наркотрафік – Київ-Маріуполь

Поліція ліквідувала наркотрафік – Київ-Маріуполь (відео, фото)Працівники внутрішньої безпеки НПУ викрили колишнього співробітника міліції в організації злочинного бізнесу. Чоловік зібрав групу осіб, яка займалася виготовленням наркотиків і розповсюдженням їх на території столиці та Донеччини.Оперативники Донецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ встановили, що в регіоні діє злочинна група, яка займається збутом амфетаміну та марихуани.Організатором наркодилерів виявився колишній співробітник міліції, мешканець Києва.Слідчим управлінням ГУНП у Донецькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури та за матеріалами УДВБ НПУ було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.До забороненого бізнесу чоловік залучив свого 41-річного знайомого, раніше судимого за пограбування киянина, в помешканні якого виготовлялися психотропні речовини та наркотичні засоби. Ще один спільник – 25-річний житель Маріуполя – отримував зі столиці від організатора оптові партії готової до вжитку наркотичної продукції поштовим зв'язком з метою подальшого збуту.Розповсюджували «товар» і у Києві, і Донецькій області дрібним дилерам. При поштових переказах використовували для конспірації чужі документи, які в подальшому було вилучено.Правоохоронці провели кілька оперативних закупок, після яких експертиза підтвердила, що придбані речовини – амфетамін та марихуана.Під час спільної спецоперації бійців відділу швидкого реагування ДВБ НПУ, КОРД ГУНП у Донецькій області та за участі працівників Донецького та Київського міського управлінь ДВБ, Слідчого управління поліції Донеччини, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, затримано 34-річного киянина, організатора злочинної групи, та його «відповідального» в Маріуполі. Проведено 5 обшуків у столиці, в тому числі у третього активного учасника наркогрупи, який виготовляв товар, та 2 – на Донеччині.Правоохоронці виявили і вилучили амфетамін, марихуану, кошти від збуту наркотиків, пристрої та приладдя для виготовлення психотропних речовин та наркотичних засобів, чужі паспорти та посвідчення.В порядку ст. 208 КПК України зловмисників затримали і доставили до ІТТ. Їм та киянину, який виготовляв товар" оголошено підозри. До суду готується клопотання про взяття зловмисників під варту.Перевіряється інформація щодо пересилання наркотовару до інших регіонів України. Наркоділкам загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Gepostet von Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України am Mittwoch, 4. Dezember 2019

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"