НОВИНИ

26.04.2024

25.04.2024

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

20.04.2024

19.04.2024

18.04.2024

РУБРИКАТОР

Херсонські колаборанти-поліцаї бояться показувати обличчя й оприлюднювати інформацію про себе

13.06.2022

Херсонські колаборанти, які вступили у окупаційну «поліцію Херсонської області», приховують свої обличчя й в сюжетах пропагандистських медіа фігурують як безіменні «співробітники ГУ МВД по Херсонській області».

В сюжеті пропагандистського телеканалу «Херсон24» про окупаційну поліцію не було показане обличчя жодного із співробітників й не було названо жодного співробітника. Обличчя приховували навіть люди, посади яких в українській поліції не передбачали секретності.

В режимі “інкогніто” працюють навіть поліцейські з чергової частини

 

Щодо поліцейських, які приховують свої обличчя, вони, скоріше за все, й соромляться свого колаборантства, й усвідомлюють, що за зраду доведеться відповісти. І зараз їх «подвиги» на фронті боротьби із злочинністю обмежуються прийомом скарг на дошкуляючих сусідів й викриттям якихось міфічних «бойовиків Правого сектору», які начебто переховуються в Херсоні. Про затримання такого «бойовика» й йшлося в сюжеті.

Щоправда, самого бойовика не показали, обмежилися «конфіскованою» при затриманні зброєю й, звісно, червоно-чорними прапорами. Скоріше за все, цей конфіскат був нашвидкуруч забраний для пропагандистів самими «поліцейськими».

Окупаційні «поліцейські» казали, що вивчають російське законодавство, також їх одягають у форму російського зразка. При тому, що Херсонська область – окупована територія України.

Також в пропагандистському сюжеті йшлося про те, що херсонських поліцаїв «навчають уму-розуму» їх колеги-колаборанти з так званої «поліції ДНР». Нагадаємо, окупанти нещодавно перевіряли житлові будинки, розташовані неподвлік Херсонської філії Одеського універсетету внутрішніх справ, яку захопили окупанти й влаштували там базу для “поліції ДНР”.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"