НОВИНИ

18.04.2024

17.04.2024

16.04.2024

15.04.2024

12.04.2024

11.04.2024

10.04.2024

09.04.2024

08.04.2024

РУБРИКАТОР

Ідентифіковано ще одного поліцейського-зрадника з окупованого Лиману

09.08.2022

Видання «Патріот Донбасу» продовжує ідентифікувати зрадників і колаборантів, як перейшли на бік ворога.

Наразі відомо про п’ятьох співробітників поліції, які в Лиманській територіальній громаді зрадили присязі та влаштувалися в окупаційну «поліцію».

Про двох ми вже писали. Це Микола Роменській, якому вже оголошено про підозру у скоєнні державної зради. Як сказав один з його колишніх колег: «в нього завжди бігали очі».

Інший зрадник – Роман Попов. Він мав звання майор і був дільничним офіцером поліції у декількох населених пунктах Лиманської територіальної громади, а саме: с. Шандриголове, с. Середнє, с. Зелена Долина, с. Дробишеве, с. Дерилове. Наразі він займається фільтрацією українських громадян, які залишилися в окупації.

Про ще одного зрадника з поліції, Олександра Приходька, повідомили місцеві джерела. Він практично кожен день буває у захопленому відділку поліції у Лимані. Сам він мешканець с. Новоселівка.

Треба зазначити, що у свій час, ще до захоплення міста, був наказ від керівництва поліції про евакуацію. Переважна більшість правоохоронців з цієї територіальної громади не зрадили присязі та не залишилися на окупованій території. Лише окремі співробітники перейшли на бік ворога.

Мешканці Лиману повідомляють, що колишні поліцейські не тільки співпрацюють з окупантами, але й займаються присвоєнням майна тих людей, які евакуювалися з Лиману.

Показово, що росіяни не дуже довіряють поліцейським-зрадникам. Бо весь керівний склад окупаційної поліції – це люди, які були привезені до Лиману. Перше, що зробили окупанти у захопленому відділенні поліції, – це повісили на стіну портрети Путіна та Пушиліна.

До речі, вже скоро буде місяць, як на телеграм-каналі окупаційної адміністрації Лиману немає жодного пафосного відео про те, як «все налагоджується», про видачу гуманітарної допомоги та про «поліцію». Перед цим такі сюжети були регулярними.

У захопленому місті зараз реальна гуманітарна катастрофа. Окупаційна адміністрація просто відмахується від усіх питань громадян щодо відновлення енергопостачання та інших побутових проблем. Відповідь одна: «ви що не бачити, що зараз війна, все потім».

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"