НОВИНИ

29.04.2024

26.04.2024

25.04.2024

24.04.2024

23.04.2024

22.04.2024

20.04.2024

РУБРИКАТОР

Дисциплінарна комісія ГПУ продовжила на місяць розгляд справи Холодницького

31.05.2018

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія Генпрокуратури продовжила на один місяць розгляд дисциплінарної справи відносно керівника САП Назара Холодницького.

Про це він повідомив у коментарі Укрінформу.

“Наскільки я знаю, то розгляд скарги продовжили ще на місяць. Я так розумію, комісія чомусь не може впоратись за два місяці, які відведені законом, тому розгляд продовжений ще. Чому? Питайте у комісії!”- сказав Холодницький.

Глава САП додав, що зробив усе, аби ніхто не зміг говорити про його тиск на комісію.

“Я чекаю засідання, а коли буде оголошена дата, я буду першим, хто прийде і дам всі пояснення, які я вже надав у письмовому вигляді. Я доведу, що те оповідання, яке називається дисциплінарною скаргою, є нічим іншим як казкою”, – зазначив Холодницький.

Як повідомлялося, генпрокурор і директор НАБУ направили до КДКП скарги на керівника САП  про вчинення ним дисциплінарних порушень, у яких просять звільнити Холодницького з посади. Після розподілу дисциплінарна справа потрапила до члена КДКП Олександра Ковальчука, який до обрання на цю посаду у 2017 році працював заступником декана юридичного факультету Університету ім. Т.Г. Шевченка.

У березні САП виявила пристрої для прослуховування в кабінеті керівника відомства Холодницького. Зазначалося, що прослуховування вела Генпрокуратура спільно з НАБУ.

Пізніше генпрокурор заявив, що ГПУ разом з НАБУ проводять розслідування стосовно Холодницького.

Сам Холодницький заявив, що записи, які приховано велися у його кабінеті, можуть бути використані для спекуляцій проти нього.

Згодом директор НАБУ повідомив в інтерв’ю, що розслідування щодо Холодницького розпочали після надходження інформації про перешкоджання керівництвом САП розслідуванню справи проти мера Одеси Геннадія Труханова.

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"