НОВИНИ

19.04.2024

18.04.2024

17.04.2024

16.04.2024

15.04.2024

12.04.2024

11.04.2024

10.04.2024

09.04.2024

РУБРИКАТОР

Дотримання поліцейськими Києва законності і дисципліни контролюватиме капітан Ольга Юськевич

19.05.2021

Після завершення конкурсу на заміщення вакантних посад нового підрозділу, виконуючою обов’язки начальника управління головної інспекції столичного главку призначено капітана поліції Ольгу Юськевич.

У Головному управлінні Національної поліції у місті Києві розпочато формування нового підрозділу. Діяльність головної інспекції буде зосереджено, насамперед, на сприянні ефективній професійній діяльності працівників поліції, дотриманню ними службової дисципліни та оптимізації управлінських процесів в підрозділах поліції.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, за результатами конкурсного відбору новий підрозділ у столичному главку очолила капітан поліції Ольга Юськевич:

«Пані Ольга показала високі результати роботи у напрямку міжнародного партнерства, була куратором проекту «Створення моделі ефективного управління поліції у м. Києві», який безпосередньо реалізовувався в Голосіївському районному управлінні поліції. У рамках проекту була створена мобільна група «Підтримка та контроль» з метою попередження та запобігання порушення службової дисципліни. Наразі головне завдання керівника головної інспекції буде полягати у наданні практичної допомоги підрозділам поліції щодо удосконалення форм і методів управлінської діяльності, підтримки та контролю за виконанням службових завдань, а також забезпечення законності в діяльності органів і підрозділів поліції та попередження надзвичайних подій серед працівників поліції».

На даний час Ольга Юськевич активно займається формуванням підрозділу та готова до нових викликів та завдань:

«Перед нами новий етап, нова можливість для розвитку нашої служби. Думаю, що головна інспекція стане однією з ключових інструментів у покращенні роботи столичного главку. Тож я докладатиму максимум зусиль для досягнення спільного результату, аби поліцейські Києва ефективно виконували покладені на них завдання та функцій з надання поліцейських послуг та дотримувались службової дисципліни», – розповіла капітан поліції.

Відділ комунікації поліції Києва

Джерело

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"