НОВИНИ

17.05.2024

16.05.2024

15.05.2024

14.05.2024

10.05.2024

09.05.2024

08.05.2024

РУБРИКАТОР

Бійці батальйону “Святий Миколай” звернулись до керівника миколаївської поліції з вимогою убрати їх командари

20.11.2017

Тепер своє слово сказали справжні співробітники поліції, справжні патріоти, справжні чоловіки і серед них справжня дівчина-красуня, з числа бійців батальйону “Святий Миколай”, які згідно ротаціям несуть службу у зоні АТО.

 Вони склали колективне звернення, підписали і направили начальнику ГУНП з приводу невдоволення своїм командиром Олегом Патрікєєвим. Виклали доводи, які підлягають перевірці та розгляду. Я більше, ніж упевнений, що все викладене, буде мати своє підтвердження.

Більше, ніж упевнений, що між рядків вони можуть розповісти детальніше, ніж описали. З глибокою повагою ставлюся до тих співробітників міліції і поліції, які не боялися і не бояться висловити свою точку зору проти свого керівника. Саме такі люди повинні служити в силових структурах, саме такі співробітники можуть зламати хребет старої, корумпованої системи. Підписали таке звернення не всі, але переважна більшість. Деяким можна списати на молодість.

Шкода, що не всі готові відкрито говорити правду в очі. Одна справа, коли працівник не знає або не згоден з певними обставинами, відмовляючись від підпису, інша справа, коли він боїться поставити свій підпис. Не згоден, скажи з чим не згоден, інакше ти боягуз. Можна подякувати керівництву ГУНП, що з розумінням поставилися і відразу організували перевірку фактів і діяльності командира підрозділу – Олега Патрікєєва.

Якщо факти підтвердяться, я б на місці керівництва розглянув питання доцільності перебування в цьому підрозділі співробітників, які відмовилися підписатися або спростувати факти. Я б на місці керівництва, запропонував підписавшимся співробітникам вибрати або рекомендувати на посаду нового командира. Саме підписавші повинні мати право голосу, можливо з молодими співробітниками. Важлива думка саме сильних, а не тих, які тремтять за премію, за місце під сонцем, за боязнь сказати правду.

Я б на місці керівництва не ризикував нав’язувати неузгоджену з бійцями кандидатуру на посаду командира. Перекусять, як Патріка. Я б на місці керівництва розумів, що саме авторитетний командир робить сильним бойовий дух і згуртований колектив. Та чомусь впевнений, що саме так і буде, на мій погляд керівництво ГУНП на своєму місці, бо він вже на час перевірки відсторонений від посади.

Як реагує сьогодні на таке звернення відсторонена від посади особа, називавша себе левом і патріотом, тобто – Олег Патрикеєв? Він намагається чимось загрожувати співробітникам, поставившим свої підписи під зверненням до керівництва ГУНП. Від деяких вимагає написати окремий рапорт, мов би підписували не читаючи. Ну ось, власне і все, що потрібно знати про такого командира. Боязливий, як заєць, шкідливий, як кішка, а сміливі міста беруть.

Джерело

 

Нас підтримали

Підтримати альманах "Антидот"